Lokakuussa 2020 toteutimme Turun saariston suurimmalle kelluvalle ravintolalle sivut. Mielenkiintoiseen projektiin oli mukava tarttua, koska luvassa oli luoda ravintolalle oma tilausjärjestelmä!

(c) Lilla Pärlän

Sivuston edellytykset

  • Kotisivut
  • Ruoan tilausjärjestelmä

Projekti aloitettiin luomalla siisti kotisivu, joka toteutettiin asiakkaan suunnittelemalla värimaailmalla. Lisäsimme etusivuun tärkeimmät tiedot yrityksestä, sekä hyödyllisiä linkkejä.

Tilausjärjestelmä

Pyrimme tekemään tilausjärjestelmästä mahdollisimman mukavan käyttää. Kyseisessä ravintolassa on todella laaja valikoima, jonka johdosta tuotteiden näkyvyys täytyi olla mahdollisimman selkeää ja helposti selattavaa.

Tilausjärjestelmä toteutettiin WooCommerce -lisäosan päälle, jolla teemme kaikki verkkokauppamme. Kyseisessä kaupassa ei ole yksittäisiä tuotesivuja, vaan tuotteet lisätään suoraan plus-merkistä ostoskoriin.

Tilaaminen

Kassa-sivulla hyödynsimme pitkälle WooCommercen oletus laskutustietoja, mutta lisäsimme “Toimituspäivä- ja aika” kohdan, joka tulee näppärästi WooCommercen hallintapuolelle näkyviin.

Tilausten käsittely

Hallintapuolella on selkeä “Tilauskalenteri” jota ravintolan henkilöstö tulee käyttämään päivittäin. Se näyttää järjestyksessä päivän tilaukset, jota pitkin voidaan asettaa tila valmiiksi.

Fiilikset

Yhteistyö oli kerrassaan kultaa! Oli todella mukavaa tehdä tätä järjestelmää ja olla mukana yrityksen lanseeraamisessa. Yhteistyö tulee jatkumaan eteenpäin.

Urani helpoin nettisivuprojekti on nyt takana, kiitos Haavin Kristianille! Projekti päästin starttaamaan todella ripeästi ja kustannusarvio oli realistinen sekä paikkansa pitävä. Erityisen kivaa oli, että Kristian osasi ideoida lisäosia ja hauskoja personoituja elementtejä, jotka viimeistelivät nettisivujen ammattimaisen loppuutuloksen. Suosittelen!

Janni | Tilaaja

Siirry sivustolle ->

Tämä on ensimmäinen askel!

Käsittelemme kaikki lomakkeen tiedot luottamuksella ja emme lisää sitä postituslistalle. Käytämme tietoja vain tarjouspyyntöön vastataksemme.