Lappeenrannan Kaupunginteatterin ravintolapalvelut tarvitsivat kätevän ja heidän prosessia palvelevan verkkokaupan asioinnin helpottamiseksi. Tilausprosessista toivottiin käyttäjäystävällistä ja vaivatonta, jonka johdosta kauppasivusta tehtiin selkeä ja yksinkertainen käyttää.

Etusivu
Lisätty tuote tulee automaattisesti kiinnitettyyn ostoskoriin

Mitä rakensimme?

Kassasivulle rakennettiin “Lisätiedot” -kohta, johon asiakas syöttää varatun näytöksen tiedot ja valitsee kalenterista päivän ja kellonajan. Samassa kohdassa ilmoitetaan myös kuinka monelle henkilölle tarjoilut ovat, jotta ravintolahenkilöstö tietää jakaa lautaset oikein.

Lisäsimme yrityksen ALV-tunniste kohtaan linkityksen reaaliaikaiseen kansainväliseen VAT-rekisteriin, johon syöttämällä ALV-tunnisteen se tarkistaa sen olemassa olon ja hyväksyy sen. Tämän lisäksi Yrityslaskutus -maksutapaan lisäsimme koodiin lisäyksen, jolloin sen valittua yhteenlaskettuun summaan lisätään vielä 7€ laskutuslisä.

Asiakkaalle luodaan tilauksen yhteydessä oma asiakastili, johon ostosten kuitit tulevat sekä kohta, missä voi pyytää muutoksia tilaukseen. Lisäsimme myös tulevaisuutta varten valmiiksi koodatun ominaisuuden, jolla asiakas voi muokata tilausta 24 tuntia ennen näytöstä.

Mitä tapahtuu seinän toisella puolella?

Asiakasportaalin lisäksi tärkeä osa-alue on myös ravintolahenkilöstön puoli. Tähän luotiin selkeä kalenteri, joka näyttää päivän tilaukset, asiakkaan ilmoittamien kellonaikojen mukaan.

Tilauksia klikkaamalla päästään käsiksi tilauksen sisältöön ja hallinoimaan tilausta. Kaikki tilaukset saadaan tulostettua PDF-tiedostoon, jotka voidaan tarvittaessa antaa asiakkaalle.

PDF-pohjaisen laskun voi tulostaa ravintolahenkilöstölle. Lasku sopii myös annettavaksi asiakkaalle.

Tunnelmia projektista

Projekti oli miellyttävä ja asiakkaiden kanssa työskentely antoisaa. Tulemme varmasti jatkamaan kehitystä uusien maksuintegraatioden kanssa ja tarvittaessa päivittämään kahvilan omia kotisivuja.

Voit tutustua verkkokauppaan täällä:

https://cafekristiina.fi/

Tämä on ensimmäinen askel!

Käsittelemme kaikki lomakkeen tiedot luottamuksella ja emme lisää sitä postituslistalle. Käytämme tietoja vain tarjouspyyntöön vastataksemme.