Kotisivut, Verkkokauppa, Verkkosovellus, josta saat olla ylpeä!

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta verkkosivusto?

Meillä se tarkoittaa uuden digitaalisen myyntikanavan aktivoimista ja yhtä merkittävintä kanavaa ostopäätöksen tekemiseen. Suunnittelemme, konsultoimme ja rakennamme verkkopalveluita, joista suosituin on kotisivut ja verkkokaupat

Yli 100+ projektia

Olen ollut mukana yli 100 onnistuneessa projektissa viimeisen 2 vuoden aikana.

Palautteet

Facebook sivulla kerättyjen arvosteluiden keskiarvo on 5/5

Muistilista kotisivu/verkkokauppa projektin kilpailuttajalle!

* = sisältyy meillä tarjouksiin!

Miten projektit hoituu?

Tarkkaan toteutetun verkkosivun myötä, asiakkaani ovat..

Nostaneet liikevaihtoaan 10x kertaisesti.

Pystyneet palkkaamaan lisää väkeä

Toimialalla tunnetuiksi

Verkkosivut ovat edelleen yksi tärkeimmistä kanavista tuoda toimintaasi esille. Pystymme luomaan kuvan identiteetistä, tunnelmasta ja auttamaan potentiaalisia asiakkaita ostopäätöksessä.

Kerralla hyvin tehdyt sivut kantavat pitkälle ja mahdollistavat hyvän sijoituksen tulevaan.

Olit sitten perustamassa yritystä tai etsit uudistusta nykyiseen. Olen mielelläni käytettävissä jokaisessa yrityksen vaiheessa!

Kun päätimme perustaa uuden yrityksen, Kristian oli ensimmäinen henkilö jonka palkkasimme tekemään meille nettisivut vahvojen suositusten kautta. Nyt ensimmäinen vuosi on takana ja väitän ettei se olisi ollut läheskään yhtä hyvä ilman toimivia nettisivuja, verkkokauppaa sekä hakukoneoptimointia sekä hyvin suunniteltuja Google/FB/IG mainoksia.
Mikael Salonen
Kemeko Oy
0/5
Urani helpoin nettisivuprojekti on nyt takana, kiitos Haavin Kristianille! Projekti päästin starttaamaan todella ripeästi ja kustannusarvio oli realistinen sekä paikkansa pitävä. Erityisen kivaa oli, että Kristian osasi ideoida lisäosia ja hauskoja personoituja elementtejä, jotka viimeistelivät nettisivujen ammattimaisen loppuutuloksen. Suosittelen!
Janni Kitti
Kulta Creative Oy
5/5

Referenssejä

HipHip

Saimme olla luomassa ”visuaalisesti hauskan” -projektin! HipHip edustaa leikkisyyttä ja kokeilevaa luonnetta, jossa yhdistyy verkkokaupan ominaispiirteet.

Norganics

Loimme luonnon kosmetiikkaan erikoistuneen verkkokaupan, jonka tavoitteena oli helppokäyttöisyys, selkeys ja hyvä ostoprosessi. Tässä onnistuimme mielestäni verrattoman hyvin!

Defendo

Maaliskuun projektina oli luoda verkkosivusto itsepuolustusjärjestölle. Sivuston valmistaminen oli miellyttävää ja asiakkaan luottamus mahdollisti modernin ja raikkaan lopputuloksen! Tavoitteena oli tehdä selkeä ja johdatteleva sivusto, jonka kautta pääsisi tutustumaan Defendo-tekniikan tukipilareihin ja auttamaan potentiaalisia asiakkaita löytämään oman kaupunkinsa jäsenseura helposti.

Loimme “Jäsenseurat” -sivulle oman valikon nopeuttamaan kaupunkien löytämistä.

Sähköjohto

Tammikuun 2021 projektina oli luoda uudelle yritykselle selkeä kotisivu, josta tulisi selväksi palvelu ja tarjonta. Sivustosta tehtiin yksisivuinen kokonaisuus, jonka valikosta pystyy valita kategorian mukaan oikean ankkurilinkki.

Projekti eteni todella sujuvasti asiakkaan kattavan materiaalin ja toivelistan ansiosta. Pääsimme yhteisymmärrykseen heti ensimmäisessä vedoksessa, jonka myötä sivut saatiin julkaistua 2 viikossa sopimuksen allekirjoituksesta.

Asiakas perehdytettiin käyttämään sivustoa ja tästä eteenpäin tietojen päivittäminen sivulla on muutaman klikkauksen päässä!

Marttyyrien Ääni

Syyskuussa 2020 aloitimme Marttyyrien Ääni Ry:n web-puolen brändiuudistuksen. Nykyiset sivut olivat tulleet tiensä päähän ja tarvitteen uusi kätevä alusta, jolla työntekijät voisivat helposti luoda uusia kampanja-sivuja sivustolle.

Pidimme tilaajan kanssa useamman palaverin, jossa käytiin koko tiimin kanssa tulevan sivuston toiminnallisuuksia läpi. Oli hienoa löytää uusia tapoja kehittää prosesseja ja nopeuttaa henkilökunnan käsittelyä tilauksissa.

Verkkokaupasta tehtiin toiminnallisuuksiltaan pätevä maksuintegraation avulla. Tulemme kehittämään sivustoa yhä automatisoidummaksi, lisäämällä WooCommerceen integraation asiakkaan kirjanpito-ohjelmaan. Haavi hoiti asiakkaan puolesta kaikki neuvottelut eri integraatioiden toteuttajien välillä.

Projekti oli kaiken kaikkiaan todella mukavaa tehdä ja samalla tutustua järjestön arvoihin!

Innolla jatketaan hommia eteenpäin. 🙂

Primitive Skills

Se on valmis! Toteutimme aktiivisesti useampana kuukautena Primitive Skills Oy:lle digitaalisen brändiuudistuksen nettisivujen muodossa. Sivustosta tehtiin nykyaikainen ja näppärä toiminnoiltaan. Sivusto suunniteltiin näillä edellytyksillä:

  • Helposti lähestyttävä kokonaisuus, jotta uusien asiakkaiden olisi helppoa ottaa yhteyttä.
  • Läsnäolo verkkosivuilla (Chatbot/LiveChat)
  • Modernit toiminnallisuudet
  • Helpot ostot palveluita lukiessa.

Asiointi ja kehitystyö oli antoisaa molemmin puolin. Saimme yhdessä suunniteltua loistavan kokonaisuuden joka kantaa pitkälle!

Onko mielessä projekti mitä haluaisit lähteä toteuttamaan?

Jätä yhteystietosi niin aloitetaan kartoittaminen!