Tutustu

Miten kotisivu- ja verkkokauppaprojektit tehdään Digitoimisto Haavin kanssa

Kuinka projektit toteutetaan Digitoimisto Haavin kanssa?

Onko yritykselläsi suunnitelmana rakentaa hienot verkkosivut, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Kuinka tehdä haaveista totta? Olet oikeassa paikassa, sillä me Haavilla olemme erikoistuneet juurikin tähän!

Verkkosivujen toteuttamisessa tapoja on monia, mutta me Haavilla haluamme, että lopputuloksena on asiakkaan näköiset nettisivut. Luomme verkkosivut käyttäen WordPress-julkaisualustaa, joka on osoittautunut parhaaksi nimenomaan sen laajuuden, kansainvälisyyden ja helpon muokattavuuden takia. WordPress tarjoaa runsaita vaihtoehtoja vaativiinkin suunnitteluratkaisuihin myös verkkokaupoissa, sekä erilaisissa ajanvarausjärjestelmissä.

Kun otat meihin yhteyttä, etsimme sopivan ajankohdan ja pidämme starttipalaverin.

Starttipalaverissa käymme yhdessä läpi yrityksesi liiketoimintaa, sen tavoitteita ja tulevaisuuden suunnitelmia. Keskustelun aikana kerrot meille omin sanoin mitä kotisivuillasi haluat olevan ja miltä haluat sen näyttävän. Voit jopa tehdä oman visuaalisen vedoksen, jonka pohjalta luomme ensimmäisen käyttäjäystävällisen ja modernin vedoksen sivuista.

Kun molemmilla on yhtenäinen idea ja visio, me Haavilla aloitamme työt. Siirrämme vedoksen kehitysympäristöön, rakennamme sivuille pohjan ja esittelemme sen sinulle. Tämän jälkeen keskustelemme läpi miltä sivusto näyttää, mitä siihen tulisi lisätä ja mitä mahdollisesti pitäisi muuttaa tai poistaa. Tämän jälkeen toteutamme tarvittavat muutokset sivustolle, kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen.

Sivuston ollessa julkaisuvalmis, keskustelemme vielä sisällöstä. Tarvittaessa voimme luoda täydellisen sisällöntuotannon sivuillesi, oli sitten kyse verkkokaupan tuotevalikoiman lisäämisestä, yritysidean esittelystä tai vaikka yritysblogista. Tällöin sinun ei tarvitse käyttää aikaa tuottaaksesi itse tekstisisältöä sivustollesi ja saat kerralla hakukoneoptimoidun sisällön.

Kun sivusto on valmis ja olet siihen tyytyväinen, annamme vielä käyttöönottokoulutuksen, jotta voit halutessasi itse muokata sivua tulevaisuudessa hyvinkin helposti ja nopeasti. Kun kaikki on valmista, annamme sinulle avaimet käteen ja uudet kotisivusi ovat valmiina julkaisuun.

Digitoimisto Haavi hoitaa niin verkkokaupat, kotisivut, kuin yritysblogitkin!
Digitoimisto Haavi hoitaa niin verkkokaupat, kotisivut, kuin yritysblogitkin!

Digitoimisto Haavi

Digitoimisto Haavilla käytössäsi on juuri sinun projektiisi keskittynyt henkilökohtainen projektipäällikkö, jonka kanssa voit olla henkilökohtaisesti yhteydessä milloin vain. Projektipäällikön kanssa sivustosi suunnitellaan, toteutetaan ja testataan. Hän myös pitää huolen, että sivusto valmistuu ajallaan. Tarvittaessa sivustoa myös kehitetään haluamaasi suuntaan julkaisun jälkeenkin.

Tavoitteenamme on luoda pysyvä ja luotettava asiakassuhde, sillä meidän kauttamme saat hoidettua verkkosivujen suunnittelun, rakennuksen ja kaiken niihin liittyvän. Tarvittaessa pidämme huolen myös sivuston kuukausittaisista optimoinneista, ylläpidosta, sisällöntuottamisesta sekä markkinoinnista. Voit siis jättää kaiken kotisivuihin liittyvän meidän huolehdittavaksemme!

Onko sinulla haave, jonka haluaisit toteuttaa? Ota yhteyttä, niin jutellaan aiheesta lisää! Voit ottaa meihin yhteyttä myös Facebookissa.

Avaa keskustelu
1
Millainen projekti mielessä?
Moi! 👋
Miten voisin auttaa?