Kuinka projektit toteutetaan DigiHaavin kanssa?

Onko yritykselläsi suunnitelmana rakentaa hienot verkkosivut, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Kuinka tehdä haaveista totta? Olet oikeassa paikassa, sillä me Imventurella olemme erikoistuneet juurikin tähän!

Verkkosivujen toteuttamisessa tapoja on monia, mutta me DigiHaavilla haluamme, että lopputuloksena on asiakkaan näköiset nettisivut. Luomme verkkosivut käyttäen WordPress-julkaisualustaa, joka on osoittautunut parhaaksi nimenomaan sen laajuuden, kansainvälisyyden ja helpon muokattavuuden takia. WordPress tarjoaa runsaita vaihtoehtoja vaativiinkin suunnitteluratkaisuihin myös verkkokaupoissa, sekä erilaisissa ajanvarausjärjestelmissä.

Kun otat meihin yhteyttä, etsimme sopivan ajankohdan ja pidämme starttipalaverin.

Starttipalaverissa käymme yhdessä läpi yrityksesi liiketoimintaa, sen tavoitteita ja tulevaisuuden suunnitelmia. Keskustelun aikana kerrot meille omin sanoin mitä kotisivuillasi haluat olevan ja miltä haluat sen näyttävän. Voit jopa tehdä oman visuaalisen ehdotuksen, jonka pohjalta luomme ensimmäisen käyttäjäystävällisen ja modernin vedoksen sivuista.

Kun molemmilla on yhtenäinen idea ja visio, me aloitamme työt. Siirrämme vedoksen kehitysympäristöön, rakennamme sivuille pohjan ja esittelemme sen sinulle. Tämän jälkeen keskustelemme läpi miltä sivusto näyttää, mitä siihen tulisi lisätä ja mitä mahdollisesti pitäisi muuttaa tai poistaa. Tämän jälkeen toteutamme tarvittavat muutokset sivustolle, kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen.

Sivuston ollessa julkaisuvalmis, keskustelemme vielä sisällöstä. Tarvittaessa voimme luoda täydellisen sisällöntuotannon sivuillesi, oli sitten kyse verkkokaupan tuotevalikoiman lisäämisestä, yritysidean esittelystä tai vaikka yritysblogista. Tällöin sinun ei tarvitse käyttää aikaa tuottaaksesi itse tekstisisältöä sivustollesi ja saat kerralla hakukoneoptimoidun sisällön.

Kun sivusto on valmis ja olet siihen tyytyväinen, annamme vielä käyttöönottokoulutuksen, jotta voit halutessasi itse muokata sivua tulevaisuudessa hyvinkin helposti ja nopeasti. Kun kaikki on valmista, annamme sinulle avaimet käteen ja uudet kotisivusi ovat valmiina julkaisuun.

DigiHaavi ja Kristian Immonen

Tavoitteenamme on luoda pysyvä ja luotettava asiakassuhde, sillä meidän kauttamme saat hoidettua verkkosivujen suunnittelun, rakennuksen ja kaiken niihin liittyvän. Tarvittaessa pidämme huolen myös sivuston kuukausittaisista optimoinneista, ylläpidosta, sisällöntuottamisesta sekä markkinoinnista. Voit siis jättää kaiken kotisivuihin liittyvän meidän huolehdittavaksemme!

Onko sinulla haave, jonka haluaisit toteuttaa? Ota yhteyttä, niin jutellaan aiheesta lisää! Voit ottaa meihin yhteyttä myös Facebookissa.

Avaa WhatsApp
Jutellaanko?
Moi! Miten voin olla avuksi? 😊