“Mitä maksaa kotisivut yritykselle” on yleisin kysymys, kun yritys alkaa miettimään uusien nettisivujen avaamista. Kotisivujen hinta koostuu hyvinkin monesta tekijästä, sillä niiden suunnittelu on lähestulkoon aina tapauskohtaista ja yksilöllistä.

Hintaan vaikuttaa hyvin paljon sivuston laajuus ja mitä ominaisuuksia se pitää sisällään. Yhden sivun verkkosivut yksinkertaisella ulkoasulla ilman sen ihmeempiä ominaisuuksia ei välttämättä maksa tuhatta euroa enempää, mutta monisivuiset kokonaisuudet omalla verkkokaupalla ja tuotevalikoimalla, ajanvaraus ominaisuuksilla, useilla eri kielivalinnoilla ja responsiivisuudella (joka nykypäivänä on yksi tärkeimmistä meriiteistä) nostavat hintaa huomattavasti korkeammaksi.

Myös nettisivujen sisältö vaikuttaa paljon hinnoitteluun. Haluaako yrittäjä itse luoda sisältöä sivuilleen vai ulkoistaako kyseisen työn kokonaan toiselle, jotta hän voi keskittyä paremmin verkkokauppansa ja muun yritystoimintansa pyörittämiseen? Tunteeko yrittäjä hakukoneoptimoinnin salat, jotta sivusto myös löytyy Googlen hakutuloksista? Vaikka yrityksen verkkosivut ovatkin nätit ja kaikinpuolin kunnossa, hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto pitää ne myös näkyvillä.

Digitoimisto yrittäjän apuna

Nettisivujen teko onnistuu tietysti ilmaisiakin palveluita käyttämällä, mutta tämä vie yrittäjältä valtavan paljon aikaa, varsinkaan jos aiempaa kokemusta ja taitoa ei ole. Siksi onkin huomattavasti helpompi käyttää nettisivujen rakentamiseen keskittynyttä digitoimistoa.

Suunnittelen kotisivut WordPress-järjestelmää käyttämällä, sillä se on ensinnäkin maailman suosituin kehityspohja ja toisekseen sitä pystyy muokkaamaan yksilöllisesti, lisäten siihen haluttuja lisäosia ja -ominaisuuksia. Koska WordPress on maailman suosituin, se pysyy kehityksessä mukana ja on myös Google-näkyvyyden kannalta ajantasainen.

DigiHaavi – kotisivut ja verkkokauppa yhdestä osoitteesta

DigiHaavi on keskittynyt luomaan yrityksille WooCommerce-pohjaisia verkkokauppoja, sekä WordPress-pohjaisia kotisivuja. Kokemusten ja useiden testausten jälkeen WooCommerce-alusta on paras verkkokauppapohja varsinkin aloittelevalle yrittäjälle, mutta se pystyy vastaamaan myös isommankin yrityksen tarpeita.

Tarjoan myös hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa esimerkiksi yritysblogien muodossa. Yritysblogin ylläpitäminen on tärkeää jokaiselle yritykselle, sillä se on täydellinen keino saada verkkosivuille uutta sisältöä. Tasaisesti päivittyvällä sisällöllä yritykset saavat verkkosivuilleen parempaa näkyvyyttä uusien avainsanojen ja avaramman sisällön myötä. Koska sisältö myös jää pysyvästi sivulle, on se pidemmällä aikavälillä huomattavasti tehokkaampi keino ajaa sivustolle potentiaalisia asiakkaita, kuin hetkellinen näkyvyys esimerkiksi Facebook-mainonnassa tai GoogleAdseissa. Siksi jokaisen yrittäjän tulisi lisätä verkkosivuilleen päivittyvä yritysblogi, jonne luodaan laadukasta ja oikein hakukoneoptimoitua sisältöä.

Kotisivujen hinta – mitä se maksaa?

Alussa esitettyyn “Mitä maksaa kotisivut”-kysymykseen ei siis pysty antamaan tarkkaa vastausta, koska nettisivujen hintaan vaikuttaa niin moni asia. Älä kuitenkaan epäröi ottaa yhteyttä ja pyytää yksilöityä tarjousta! Yhteydenoton jälkeen voimme lähteä yhdessä ja nopeasti kehittämään palveluita ja kotisivuja juuri sinulle sopivaan suuntaan!

Katso myös “Kotisivut“-osio, johon olen linkittänyt asiakkailleni tehtyjä verkkokauppoja!

Avaa WhatsApp
Jutellaanko?
Moi! Miten voin olla avuksi? 😊